Differences

This shows you the differences between two versions of the page.

Link to this comparison view

teaching:medicalvisualization:ex_content [2020/05/14 09:23]
mistelbauer [Lab Slides]
teaching:medicalvisualization:ex_content [2020/05/24 11:34] (current)
mistelbauer [Lab Slides]
Line 27: Line 27:
 ^ 01 | <html><p style="font-size:7pt;display:inline;">WED</p>&nbsp;&nbsp;</html>29.04. | virtual | {{http://wwwisg.cs.uni-magdeburg.de/cv/lehre/MedVisualization/2019S/Lecture/02_MedicalImaging.pdf | Medical Imaging}} <html><br></html> {{http://wwwisg.cs.uni-magdeburg.de/cv/lehre/MedVisualization/2020S/Lab/01/Medical-Imaging-Homework.pdf | Homework: Medical Imaging}} <html><br></html> {{http://wwwisg.cs.uni-magdeburg.de/cv/lehre/MedVisualization/2020S/Lab/01/Medical-Imaging-Homework-Solution.pdf | Solution: Medical Imaging}} | ^ 01 | <html><p style="font-size:7pt;display:inline;">WED</p>&nbsp;&nbsp;</html>29.04. | virtual | {{http://wwwisg.cs.uni-magdeburg.de/cv/lehre/MedVisualization/2019S/Lecture/02_MedicalImaging.pdf | Medical Imaging}} <html><br></html> {{http://wwwisg.cs.uni-magdeburg.de/cv/lehre/MedVisualization/2020S/Lab/01/Medical-Imaging-Homework.pdf | Homework: Medical Imaging}} <html><br></html> {{http://wwwisg.cs.uni-magdeburg.de/cv/lehre/MedVisualization/2020S/Lab/01/Medical-Imaging-Homework-Solution.pdf | Solution: Medical Imaging}} |
 ^ 02 | <html><p style="font-size:7pt;display:inline;">WED</p>&nbsp;&nbsp;</html>06.05. | virtual | {{http://wwwisg.cs.uni-magdeburg.de/cv/lehre/MedVisualization/2019S/Lecture/03_MedicalImageProcessing.pdf | Medical Image Processing}} <html><br></html> {{http://wwwisg.cs.uni-magdeburg.de/cv/lehre/MedVisualization/2020S/Lab/02/Image-Processing-Homework.pdf | Homework: Medical Image Processing}} <html><br></html> {{http://wwwisg.cs.uni-magdeburg.de/cv/lehre/MedVisualization/2020S/Lab/02/Image-Processing-Homework-Solution.pdf | Solution: Medical Image Processing}} | ^ 02 | <html><p style="font-size:7pt;display:inline;">WED</p>&nbsp;&nbsp;</html>06.05. | virtual | {{http://wwwisg.cs.uni-magdeburg.de/cv/lehre/MedVisualization/2019S/Lecture/03_MedicalImageProcessing.pdf | Medical Image Processing}} <html><br></html> {{http://wwwisg.cs.uni-magdeburg.de/cv/lehre/MedVisualization/2020S/Lab/02/Image-Processing-Homework.pdf | Homework: Medical Image Processing}} <html><br></html> {{http://wwwisg.cs.uni-magdeburg.de/cv/lehre/MedVisualization/2020S/Lab/02/Image-Processing-Homework-Solution.pdf | Solution: Medical Image Processing}} |
-^ 03 | <html><p style="font-size:7pt;display:inline;">WED</p>&nbsp;&nbsp;</html>13.05. | virtual | {{http://wwwisg.cs.uni-magdeburg.de/cv/lehre/MedVisualization/2020S/Lab/03/Tutorial/Introduction-to-MeVisLab.pdf | Introduction to MeVisLab}} <html><br></html> {{http://wwwisg.cs.uni-magdeburg.de/cv/lehre/MedVisualization/2020S/Lab/03/Indirect-Volume-Rendering-Homework.pdf | Homework: Indirect Volume Visualization}} <html><br></html> Solution: Indirect Volume Visualization | {{http://wwwisg.cs.uni-magdeburg.de/cv/lehre/MedVisualization/2020S/Lab/03/Material.zip|Material}} | +^ 03 | <html><p style="font-size:7pt;display:inline;">WED</p>&nbsp;&nbsp;</html>13.05. | virtual | {{http://wwwisg.cs.uni-magdeburg.de/cv/lehre/MedVisualization/2020S/Lab/03/Tutorial/Introduction-to-MeVisLab.pdf | Introduction to MeVisLab}} <html><br></html> {{http://wwwisg.cs.uni-magdeburg.de/cv/lehre/MedVisualization/2020S/Lab/03/Indirect-Volume-Rendering-Homework.pdf | Homework: Indirect Volume Visualization}} <html><br></html> {{http://wwwisg.cs.uni-magdeburg.de/cv/lehre/MedVisualization/2020S/Lab/03/Indirect-Volume-Rendering-Homework-Solution.pdf | Solution: Indirect Volume Visualization}} | {{http://wwwisg.cs.uni-magdeburg.de/cv/lehre/MedVisualization/2020S/Lab/03/Material.zip|Material}} | 
-^ 04 | <html><p style="font-size:7pt;display:inline;">WED</p>&nbsp;&nbsp;</html>20.05. | virtual |  +^ 04 | <html><p style="font-size:7pt;display:inline;">WED</p>&nbsp;&nbsp;</html>20.05. | virtual | {{http://wwwisg.cs.uni-magdeburg.de/cv/lehre/MedVisualization/2020S/Lab/04/Segmentation-in-MeVisLab.pdf | Segmentation in MeVisLab}} <html><br></html> {{http://wwwisg.cs.uni-magdeburg.de/cv/lehre/MedVisualization/2020S/Lab/04/Direct-Volume-Rendering-Homework.pdf | Homework: Volume Rendering}} <html><br></html> Solution: Volume Rendering | {{http://wwwisg.cs.uni-magdeburg.de/cv/lehre/MedVisualization/2020S/Lab/04/Material.zip | Material}} 
-^ 05 | <html><p style="font-size:7pt;display:inline;">WED</p>&nbsp;&nbsp;</html>27.05. | virtual |  +^ 05 | <html><p style="font-size:7pt;display:inline;">WED</p>&nbsp;&nbsp;</html>27.05. | virtual | Lab 04 continued. 
-^ 06 | <html><p style="font-size:7pt;display:inline;">WED</p>&nbsp;&nbsp;</html>03.06. | virtual |  +^ 06 | <html><p style="font-size:7pt;display:inline;">WED</p>&nbsp;&nbsp;</html>03.06. | virtual | Fiber Tracking in MeVisLab <html><br></html> Homework: Illustrative Visualization <html><br></html> Solution: Illustrative Visualization | Material 
-^ 07 | <html><p style="font-size:7pt;display:inline;">WED</p>&nbsp;&nbsp;</html>10.06. | virtual |  +^ 07 | <html><p style="font-size:7pt;display:inline;">WED</p>&nbsp;&nbsp;</html>10.06. | virtual | Shader: GPU Ray Casting <html><br></html> Homework: Interaction <html><br></html> Solution: Interaction | Material 
-^ 08 | <html><p style="font-size:7pt;display:inline;">WED</p>&nbsp;&nbsp;</html>17.06. | virtual |  +^ 08 | <html><p style="font-size:7pt;display:inline;">WED</p>&nbsp;&nbsp;</html>17.06. | virtual | Lab 07 continued. 
-^ 09 | <html><p style="font-size:7pt;display:inline;">WED</p>&nbsp;&nbsp;</html>24.06. | virtual |  +^ 09 | <html><p style="font-size:7pt;display:inline;">WED</p>&nbsp;&nbsp;</html>24.06. | virtual | Shader: Distance Aware Laplacian Smoothing <html><br></html> Homework: Uncertainty <html><br></html> Solution: Uncertainty | Material 
-^ 10 | <html><p style="font-size:7pt;display:inline;">WED</p>&nbsp;&nbsp;</html>01.07. | virtual |  |+^ 10 | <html><p style="font-size:7pt;display:inline;">WED</p>&nbsp;&nbsp;</html>01.07. | virtual | Shader: Blood Flow <html><br></html> Homework: Vessel Visualization <html><br></html> Solution: Vessel Visualization | Material |